Menu

SDG Dienstverlening

IDEA Consult helpt lokale besturen te bouwen aan een toekomstverhaal.

De IDEA-expertise ligt in de combinatie van inhoud én proces. Via de SDG Monitor kennen we het startpunt, maar we kunnen ook voorzien in het opbouwen, begeleiden en realiseren van een actieplan.

Hebt u vragen? Wilt u meer weten over de SDG Monitor? Samen een SDG-aanpak op maat van uw bestuur ontwerpen? Aarzel niet om ons te contacteren.

SDG monitor op maat

Inzicht en opvolging

SDG monitor op maat

Wil je als lokaal bestuur meer inzicht krijgen in de stand van zaken omtrent SDG’s? Of wil je de resultaten van je SDG-acties kunnen opvolgen? Dan helpen we je met een gepersonaliseerde SDG Monitor. Via een login krijg je toegang tot een eigen SDG Monitor met een indicatorenset op maat. Deze monitor kan ook op je eigen website ingebed worden.

Lees verder

SDG scan & actieplan

Opbouwen en realiseren

SDG scan & actieplan

Wil je van start gaan met een SDG Actieplan? IDEA Consult ontwikkelde een SDG Scan die besturen hierbij helpt. De uitkomst van een SDG Scan vormt de ideale basis voor een SDG Actieplan op maat. Het actieplan bestaat uit een set van haalbare acties. Per actie stellen we trekkers aan, bepalen we de stappen en tussentijdse mijlpalen. We gaan ook na of er subsidiemogelijkheden zijn.

Lees verder

SDG coaching

Ondersteunen, begeleiden en realiseren

SDG coaching

Nood aan ondersteuning of begeleiding bij het realiseren van acties? IDEA Consult ondersteunt besturen in de uitvoering van hun SDG Actieplan. Van light coaching tot in-house management. We ontzorgen bestuur en management en realiseren een daadwerkelijk verschil dat zichtbaar is voor burgers en medewerkers.

Lees verder