Menu
2 april 2024

  • SDG monitor 2024

Op 16 april zal de VVSG als eerste aan de slag gaan met de vernieuwde SDG-monitor tijdens het webinar "SDG's in de omgevingsanalyse". Tijdens deze sessie bieden we een overzicht van recente ontwikkelingen en delen we praktische tips voor het integreren van SDG's in de omgevingsanalyse. 

Naast de net gelanceerde SDG-monitor komen tijdens deze sessie ook andere nieuwe tools beschikbaar, zoals een SDG-filter van Provincies in Cijfers en het SDG-dashboard van Zwevegem en omliggende gemeenten. Ook de waardevolle lessen van de VVSG-werkgroep over de integratie van SDG’s in omgevingsanalyse zullen worden meegenomen. Wil je deelnemen aan dit webinar? Schrijf je dan in via deze link.

Voor degenen die dieper willen ingaan op de monitor zelf, organiseert IDEA Consult een webinar op dinsdag 23 april van 15u45 tot 16u45. Tijdens deze sessie zullen we samen met jou de monitor stap voor stap ontleden. Hou onze Linkedin-pagina in de gaten voor meer informatie en registratie.  

Laat deze kans niet liggen om meer te leren over de vernieuwde SDG-monitor en ontdek hoe deze jouw gemeente kan helpen bij het voeren van duurzaam beleid! 

Terug naar nieuwsoverzicht